Waar bent u naar op zoek?
Search
Sluit zoekvenster
Location
Taylor Groep Drs. F. Bijlweg 238, 1784 MC Den Helder

Even bijtanken

Laadpunt voor uw elektrische auto

Rijd u een elektrische auto? Wij kunnen voor u het laadpunt verzorgen. Wij leveren de laadpalen, draagbare laadstations, laadkabels en aanverwante producten aan zowel particulieren als bedrijven.
Meer informatie ›

Zonnepanelen

Stroom uit zonlicht is duurzaam

Zonnepanelen zetten zonlicht om in elektriciteit. Dat gebeurt door middel van fotovoltaïsche cellen, waarvan er een grote hoeveelheid in een paneel aanwezig zijn.
Meer informatie ›

Waterinstallaties

Water & Afvoer

Het aanleggen of uitbreiden van waterleidingen is een klus voor een erkend installateur. Wij zijn in staat om een perfecte waterinstallatie af te leveren.
Meer informatie ›

Service & onderhoud

24/7 voor u paraat

De afdeling service en onderhoud is ontstaan uit de behoefte om snel en adequaat te kunnen reageren op storingen en kleinschalige werkzaamheden. Of het nu gaat om het aanleggen, onderhouden en beheren van technische installaties, wij hebben de deskundigheid in huis en kunnen op een professionele wijze u van dienst zijn.

Ventilatie

Ventilatie

Het is van belang dat  u uw huis goed ventileerd. Mechanische ventilatie zorgt voor comfortabele luchtverversing in huis. Mechanische ventilatie zuigt lucht uit uw keuken, badkamer en toilet, en u kunt zelf instellen hoeveel lucht er wordt afgezogen. Verse lucht  wordt aangezogen via ventilatieroosters welke in verbinding staan met buitenlucht. 

Onderhoud van mechanische ventilatie

Het is van belang de mechainische ventilatie, men name de filters en ventielen,  jaarlijks te onderhouden en te reinigen, deze is onderhevig aan slijtage en raken na verloop van tijd vervuilt. Ook hiervoor kunt u bij ons terecht.

Verlichting

Verlichting
Wij hebben al veel licht in de duisternis gebracht. Zowel een door de architect voorgeschreven verlichtingsplan, als een verlichtingsplan naar idee van de gebruiker, of een door ons verzorgd lichtadvies wordt uitgewerkt tot een ontwerp met alle bijbehorende lichtberekeningen en tekeningen. Ook zelf ontwikkelde verlichtingsarmaturen, voor maat- of budgetwerk kunt u ook bij ons terecht. 

Energiezuinig 
Een zeer groot deel van het energieverbruik is het gevolg van de geinstalleerde verlichting. Hier valt dus een hoop te besparen.
Actuele verlichting, vaak als energiezuinig op de markt gezet, is niet per definitie energiezuinig. Uitgangspunt is natuurlijk dat het juiste lichtniveau en sfeer gegarandeerd blijft. 

Geluid

Geluidssystemen
Wij hebben verstand van geluid. Met name professionele 100V installaties worden veelvuldig geïnstalleerd. 
Ook kunnen wij de geluidsbronnen leveren zoals CD speler, MP3 speler, DVD speler, tape speler, tuner en microfoon.

Geluidssystemen voor slechthorenden 
In steeds meer openbare ruimtes wordt terecht gevraagd naar een geluidssysteem voor slechthorenden. Hierbij wordt een koperen ringleiding in of op de grond aangelegd en voor het oog weggewerkt. Een speciale ringleidingversterker stuurt hier een signaal doorheen welke d.m.v. een hiervoor geschikt gehoorapparaat  als kwalitatief geluid waarneembaar is. Samen met de Nederlandse Vereniging Van Slechthorenden leveren wij diverse installaties op. De installatie laten we bij voorkeur door de NVVS keuren.

Noodverlichting

De inspectie van noodverlichting is verplicht in Nederland. U dient minimaal één keer per jaar de noodverlichting te laten inspecteren. De testfuncties worden hierbij gecontroleerd en preventief dienen de lichtbronnen en de accu’s vervangen te worden. Zo waarborgt u het systeem in een gebouw en voldoet u aan de wetgeving zoals voorgeschreven conform Nen-EN-1838.

WIFI netwerken

Wij hebben onze werkzaamheden uitgebreid met de aanleg en onderhoud van Wifi netwerk- installaties. Wij kunnen uw complete netwerk aanleggen en onderhouden, zowel voor grote als kleine bedrijven, maar ook bij particulieren. Belangrijk is dat een netwerk voldoende dekking heeft en dat er overal in een pand en daar buiten, b.v. camping  & jachthaven gebruik gemaakt kan worden van het WIFI netwerk.

Ook kunnen wij professionele metingen verrichten om te kijken of een netwerk aan uw wensen voldoet of waar eventuele knelpunten zich bevinden. Uitbreiding of verbetering kunnen worden gerealiseerd door Acces Points en WIFI repeaters. Ook kunt u ervoor kiezen om het netwerk open te stellen van uw bezoekers. Wij zijn dealer van Ruckus

 

NEN normen en keuringen

U kunt bij onze terecht voor de volgende keuringen:

 • Noodverlichtingsarmaturen conform Nen-En-1838
 • Arbeidsmiddelen conform Nen 3140
 • Laagspanningsinstallaties conform Nen 3140
 • PV systemen conform Nen-En-Iec 62446
 • Inspectie legionella en drinkwaterbesluit

CV & Sanitair

Sanitair

Onder sanitair valt alles wat er tijdens de nieuwbouw of verbouwing/renovatie van een gebouw geplaatst wordt in de badkamer, slaapkamer, toilet, douche enz. met als doel: de verzorging van het lichaam. Van waterleiding/kraan tot afvoer/riool, alles wat er tussen zit valt onder sanitair.

Aan sanitair in woningen worden andere eisen gesteld dan aan dat in ziekenhuizen, inrichtingen en dergelijke. Er is enorm veel keus aan vorm, materiaal, mogelijkheden en gebruiksdoel op de markt. In het aanbod is duidelijk verschil in kwaliteit en prijs van het sanitair en overig materiaal. Wij kunnen u hier goed en vrijblijvend over informeren.

Een aanpassing van badkamer of toilet? Wij kunnen dit geheel voor u verzorgen. Dat wil zeggen inclusief tegelwerk, infrezen van leidingwerk, alle installatiewerk  enzovoorts. U kunt een keuze maken uit het brede assortiment sanitair wat wij aanbieden. Hiervoor kunt u een afspraak met ons maken om gebruik te maken van de prachtige showrooms van onze groothandel. 

Water en afvoer

WATERINSTALLATIES

Het aanleggen of uitbreiden van waterleidingen is een klus voor een erkend installateur. Wij zijn in staat om een perfecte waterinstallatie af te leveren. Mede door het gevaar van het nestelen van bacteriën als legionella in waterleidingen is het zaak om dit werk door een erkend installateur te laten uitvoeren. Wij zijn een erkend installateur waar u op kunt rekenen.

AFVOER

Zowel voor vuil- als voor schoonwater kunnen wij de afvoerinstallatie verzorgen. Omdat wij de kwaliteit waarborgen en milieubewust ondernemen maken wij uitsluitend gebruik van KOMO gekeurde materialen, met hergebruikgarantie.

Klimaat

CENTRALE VERWARMING

Uw centrale verwarming is een verwarmingssysteem, waarin de cv-ketel een belangrijke rol speelt. Hierin wordt water verwarmd, door de verbranding van aardgas. Via de leidingen stroomt het warme water vanuit het verwarmingstoestel naar de radiatoren en convectoren. Als het water is afgekoeld, stroomt het terug naar de ketel waar het weer wordt verwarmd. Zo werkt de ketel als hart van de verwarmingsinstallatie. Met een centraal verwarmingssysteem kunt u:

 • Eenvoudig de temperatuur bepalen 
 • Profiteren van een hoger rendement 
 • Verwarming en warm water combineren

Wij zijn uw van A tot Z installateur voor de aanleg van de CV installatie, van complete installatie, onderhoud en het oplossen eventuele storingen.

KOELING

Wij leveren en installeren koelinstallaties voor kleine toepassingen tot complete installaties in ziekenhuizen. De nadruk wordt natuurlijk gelegd op het comfort maar ook zeker op het energieverbruik. Met de wetenschap dat koelinstallaties de grootste energieverbruikers zijn, valt daar een winst te halen. wij maken daarom graag een op maat gemaakt ontwerp voor uw koele omgeving.

VERWARMING

De beste keuze voor het verwarmingssysteem van een gebouw is afhankelijk van de voorradige energiebronnen en de klimaatzone waarin het gebouw is gesitueerd. Door de beperkte energievoorraad is een andere keuze dan traditionele verwarmingssystemen een maatschappelijk verantwoordelijke optie. Een systeem met warmteterugwinning of geothermische- en zonneverwarming voor warm water en verwarming zijn goede mogelijkheden om een zeer laag gehalte aan CO2-uitstoot van het gebouw te bewerkstelligen. Vloerverwarming is een comfortabele manier van verwarmen.

PELLETKACHEL

Een pelletkachel is  voor veel mensen een nieuwe vorm van verwarmen , wij zijn gaestart met het leveren en installeren hiervan. Een pelletkachel zal in de toekomst de gas-en houthaard vervangen, tevens kan deze ook worden gebruikt als centrale verwarming of ter vervanging van uw CV ketel. Voordelen: pellets CO2 neutraal; niet afhankelijk van gasleverantie; goedkoper als gas. Nadeel; uw moet de pellets wel op voorraad hebben, en u heeft een separate warm water voorziening nodig. Pelletskachels zijn zowel zakelijk als privé te gebruiken.

Wij willen u  graag  helpen met het maken van een juiste keuze. 

LUCHTBEHANDELING

In de zomer is behoefte aan koeling. In de winter is een goede verwarmingsinstallatie een must. Wij zorgen al vanaf oprichting voor de installaties die ervoor zorgen dat u zich prettig voelt. Uw comfort wordt gewaarborgd doordat de installatie perfect wordt aangelegd.

Dak werken

Er zijn diverse situaties, waarbij een doorvoer gemaakt moet worden door het dak. Dit moet uitgevoerd worden door een gespecialiseerd bedrijf.
Wij zorgen ervoor dat de doorvoering voor bijvoorbeeld bekabeling, leidingen of andere installaties waterdicht en weerbestendig wordt uitgevoerd.

Koude techniek

Bij ons bent u aan het juiste adres voor bedrijfskoeling & airconditioning en duurzame energie-oplossingen.

Wij installeren niet alleen kwaliteitsapparatuur, maar zorgen er ook voor dat alles blijft draaien, 
met 365 dagen per jaar service en vakkundig onderhoud.

Wij zijn continu op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de branche, heeft u bijvoorbeeld wel eens gedacht aan het hergebruiken van restwarmte?

Met de nieuwste technieken kan de warmte die vrijkomt uit uw koelinstallatie prima worden ingezet om ’s winters uw gebouw te verwarmen.

Wij zijn aangesloten bij de brancheorganisatie NVKL. De NVKL is de brancheorganisatie voor luchtbehandeling en koudetechniek, NVKL-leden zijn specialisten in klimaat- en koudetechniek en staan voor kwaliteit, duurzaamheid en professionaliteit.

Duurzaam

Zonnepanelen

Zonnepanelen zetten zonlicht om in elektriciteit. Dat gebeurt door middel van fotovoltaïsche cellen, waarvan er een grote hoeveelheid in een paneel aanwezig zijn. Zonnepanelen worden ook wel PV-panelen genoemd, afgeleid van het Engelse photo voltaic. Stroom uit zonlicht is duurzaam, omdat bij de productie van elektriciteit geen broeikasgassen en schadelijke stoffen vrijkomen. 

Wie op de lange termijn voordelig uit wilt zijn, doet er verstandig aan zonne-energie te overwegen. De investering doe je eenmalig en de zon is gratis en blijft bestaan. De terugverdientijd van zonnepanelen is slechts 8 tot 12 jaar, terwijl de installatie dubbel zo lang (25 jaar) meegaat. Subsidieregelingen maken de investering extra aantrekkelijk. Een eventueel overschot aan opgewekte energie kan aan het energienet worden geleverd. De eigenaar van de installatie ontvangt daarvoor een vergoeding.

Hoewel het in Nederland lang niet altijd zonnig is, werken zonnepanelen hier prima. Wanneer het bewolkt is, is de opbrengst weliswaar wat lager, maar er wordt dan nog altijd elektriciteit opgewekt. 

Wij hebben ruime ervaring in het selecteren en installeren van zonnepanelen t.b.v. allerlei type daken. Wij kunnen u van dienst zijn voor alle bijkomende uitdagingen, waaronder bouwvergunning, subsidieaanvraag etc. Laat eens vrijblijvend een interessante aanbieding op maat maken.

 

 

Een nieuwe manier om je huis te verwarmen.

 

Een zonneboiler verwarmt water door (zon)licht met behulp van zonnecollectoren op het dak. Het warme water wordt opgeslagen in een voorraadvat. Is het vat leeg of nog niet op temperatuur? Dan springt de cv-ketel bij zodat je altijd warm water hebt. Met een zonneboiler bespaar je dus fors op je gasrekening.

 

Het wordt nog interessanter:

 

Stimulans voor het milieu

Vanuit de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) is de ISDE subsidie beschikbaar voor onze zonnewarmte systemen. De hoogte van het subsidie bedrag is afhankelijk van het soort collectoren, het aantal en het type boilervat. De subsidiebedragen zullen wij bij onze offertes vermelden.

 

 

 

 

 

 

 

Wij vinden het van groot belang dat onze systemen goed geadviseerd, geïnstalleerd en onderhouden worden door gekwalificeerde en door ons opgeleide installateurs. Voor u als officieel verkooppunt van HRsolar producten willen wij u daarom de “officieel verkooppunt” button van HRsolar aanbieden. Dit keurmerk voor op uw website zorgt ervoor dat het voor de bezoekers altijd duidelijk is dat u een betrouwbaar en gewaardeerd verkooppunt bent voor onze producten. Wilt u meer weten klikt u hier!

 

 

Ledverlichting

Pagina is in onderhoud!

Laadpalen

Laadpunt voor uw elektrische auto

Rijd u een elektrische auto? Wij kunnen voor u het laadpunt verzorgen. Wij leveren de laadpalen, draagbare laadstations, laadkabels en aanverwante producten aan zowel particulieren als bedrijven.

Wij zijn o.a. dealer van EVBOX.

Warmtepanelen

Voordelen infrarood verwarming

Het verwarmen van het gehele luchtvolume tot de gewenste temperatuur is dankzij de aanzienlijke inbreng van de stralingstemperatuur niet nodig.  Dat bespaart overduidelijk waardevolle energie. Vanwege de lagere luchttemperatuur ontstaan ook kleinere verschillen tussen binnen- en buitenluchttemperatuur, waardoor in gelijke mate de transmissieverliezen worden teruggebracht. Zo worden niet alleen de energie- en daarmee de exploitatiekosten aanzienlijk teruggebracht,

aar het verbetert ook de warmtebeleving bij de mensen aanzienlijk.

 

Stralingswarmte
Bij stralingsverwarming is er sprake van directe warmteoverdracht. De gevoelstemperatuur is dus hoger dan de temperatuur van de lucht. Voor eenzelfde behaaglijkheid kan de luchttemperatuur bij stralingsverwarming dus beduidend lager zijn dan bij convectieverwarming(4 tot 5 graden). Omdat zowel het transmissieverlies, evenals het ventilatieverlies van het gebouw door deze luchttemperatuur bepaald wordt, is het duidelijk dat stralingsverwarming zorgt voor een aanzienlijke energiebesparing.

 

Hierdoor kunnen complete installaties vaak in 2 a 3 jaar worden terugverdiend aan de hand van alleen de energiekosten.

Afhankelijk van het eerder aangelegd verwarmingssysteem en de eigenschappen van het gebouw kunnen energie en kosten besparingen oplopen 50% in het geval van een verwarminisysteem renovatie.

Tevens worden er bij nieuwbouw ook aanzienlijke energiekostenbesparingen behaald.

 

IR panelen

Elektrische verwarmen d.m.v. Infrarood panelen, een aangename en efficiënte warmte oplossing in een legio van situaties.

Zo zijn infrarood panelen perfect in te zetten als:

 • Woningverwarming

 • Werkplekverwarming

 • Badkamerverwarming

 • Kantoren

 • Winkels

 • Dierenverblijven

Infrarood panelen onderscheiden zich in twee soorten, hoge temperatuur infrarood panelen en lage temperatuur infrarood panelen.

Beide infraroodpanelen zijn verkrijgbaar in diverse Wattage. De toepassing bepaald het te gebruiken paneel en te gebruiken Wattage.

Het is belangrijk om te weten dat infrarood panelen altijd een opwarmtijd nodig hebben alvorens de
stralingswarmte voelbaar word.

Dit in tegenstelling tot halogeen stralers waarbij de warmte wel direct waarneembaar is.

Woningbouw

Voor alle soorten installaties

 

 

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wij hebben diverse woningen voorzien van een elektrotechnische, water, verwarming en gasinstallatie. Hierbij wordt rekening gehouden met de eisen welke worden gesteld, zoals het BOUWBESLUIT, POLITIEKEURMERK en uiteraard de geldende NORMEN. Of het gaat om een 2 onder 1 kap -, een vrijstaande woning of een appartementencomplex. Wij zijn goed in het installeren, waarbij meedenken en overleggen met de eindgebruiker hoog in het vaandel staat.

Wij kunnen u op het gebied van schakelcomfort en/of domotica adviseren. U kunt een aantal mogelijkheden bekijken op de website van Busch-Jaeger

Utiliteit

Voor alle soorten installaties

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wij zijn een UNETO-VNI erkend installateur voor het uitvoeren van:

 • Elektrotechnische installaties van individuele woningen

 • Middelgrote elektrotechnische installaties van overige bouwwerken t/m 3 x 80 A

 • Grote elektrotechnische installaties van overige bouwwerken groter dan 3 x 80 A

 • Al uw loodgieterswerk, verwarming en gasinstallaties

Een nieuwe aansluiting van het energiebedrijf of een mutatie van uw aansluiting wordt door ons dan ook van A tot Z geregeld.

Onze referenties liggen goed in kantoorgebouwen, gemeentehuizen, verzorgingstehuizen, scholen, ziekenhuizen, parkeergarages, bedrijfsruimtes, bedrijfshallen en ga zo maar door. Hierin verzorgen wij de elektrotechnische- installaties inclusief de hierin benodigde beveiligingssystemen en communicatiesystemen.

Partners

wij ondersteunen

Waar bent u naar op zoek?
Search
Sluit zoekvenster
Location
Taylor Groep Drs. F. Bijlweg 238, 1784 MC Den Helder