Waar bent u naar op zoek?
Search
Sluit zoekvenster
Location
Taylor Groep Drs. F. Bijlweg 238, 1784 MC Den Helder

Service & onderhoud

24/7 voor u paraat

De afdeling service en onderhoud is ontstaan uit de behoefte om snel en adequaat te kunnen reageren op storingen en kleinschalige werkzaamheden. Of het nu gaat om het aanleggen, onderhouden en beheren van technische installaties, wij hebben de deskundigheid in huis en kunnen op een professionele wijze u van dienst zijn.

Verlichting

Verlichting
Wij hebben al veel licht in de duisternis gebracht. Zowel een door de architect voorgeschreven verlichtingsplan, als een verlichtingsplan naar idee van de gebruiker, of een door ons verzorgd lichtadvies wordt uitgewerkt tot een ontwerp met alle bijbehorende lichtberekeningen en tekeningen. Ook zelf ontwikkelde verlichtingsarmaturen, voor maat- of budgetwerk kunt u ook bij ons terecht. 

Energiezuinig 
Een zeer groot deel van het energieverbruik is het gevolg van de geinstalleerde verlichting. Hier valt dus een hoop te besparen.
Actuele verlichting, vaak als energiezuinig op de markt gezet, is niet per definitie energiezuinig. Uitgangspunt is natuurlijk dat het juiste lichtniveau en sfeer gegarandeerd blijft. 

Geluid

Geluidssystemen
Wij hebben verstand van geluid. Met name professionele 100V installaties worden veelvuldig geïnstalleerd. 
Ook kunnen wij de geluidsbronnen leveren zoals CD speler, MP3 speler, DVD speler, tape speler, tuner en microfoon.

Geluidssystemen voor slechthorenden 
In steeds meer openbare ruimtes wordt terecht gevraagd naar een geluidssysteem voor slechthorenden. Hierbij wordt een koperen ringleiding in of op de grond aangelegd en voor het oog weggewerkt. Een speciale ringleidingversterker stuurt hier een signaal doorheen welke d.m.v. een hiervoor geschikt gehoorapparaat  als kwalitatief geluid waarneembaar is. Samen met de Nederlandse Vereniging Van Slechthorenden leveren wij diverse installaties op. De installatie laten we bij voorkeur door de NVVS keuren.

Noodverlichting

De inspectie van noodverlichting is verplicht in Nederland. U dient minimaal één keer per jaar de noodverlichting te laten inspecteren. De testfuncties worden hierbij gecontroleerd en preventief dienen de lichtbronnen en de accu’s vervangen te worden. Zo waarborgt u het systeem in een gebouw en voldoet u aan de wetgeving zoals voorgeschreven conform Nen-EN-1838.

WIFI netwerken

Wij hebben onze werkzaamheden uitgebreid met de aanleg en onderhoud van Wifi netwerk- installaties. Wij kunnen uw complete netwerk aanleggen en onderhouden, zowel voor grote als kleine bedrijven, maar ook bij particulieren. Belangrijk is dat een netwerk voldoende dekking heeft en dat er overal in een pand en daar buiten, b.v. camping  & jachthaven gebruik gemaakt kan worden van het WIFI netwerk.

Ook kunnen wij professionele metingen verrichten om te kijken of een netwerk aan uw wensen voldoet of waar eventuele knelpunten zich bevinden. Uitbreiding of verbetering kunnen worden gerealiseerd door Acces Points en WIFI repeaters. Ook kunt u ervoor kiezen om het netwerk open te stellen van uw bezoekers. Wij zijn dealer van Ruckus

 

Utiliteit

Voor alle soorten installaties

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wij zijn een UNETO-VNI erkend installateur voor het uitvoeren van:

  • Elektrotechnische installaties van individuele woningen

  • Middelgrote elektrotechnische installaties van overige bouwwerken t/m 3 x 80 A

  • Grote elektrotechnische installaties van overige bouwwerken groter dan 3 x 80 A

  • Al uw loodgieterswerk, verwarming en gasinstallaties

Een nieuwe aansluiting van het energiebedrijf of een mutatie van uw aansluiting wordt door ons dan ook van A tot Z geregeld.

Onze referenties liggen goed in kantoorgebouwen, gemeentehuizen, verzorgingstehuizen, scholen, ziekenhuizen, parkeergarages, bedrijfsruimtes, bedrijfshallen en ga zo maar door. Hierin verzorgen wij de elektrotechnische- installaties inclusief de hierin benodigde beveiligingssystemen en communicatiesystemen.

Woningbouw

Voor alle soorten installaties

 

 

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wij hebben diverse woningen voorzien van een elektrotechnische, water, verwarming en gasinstallatie. Hierbij wordt rekening gehouden met de eisen welke worden gesteld, zoals het BOUWBESLUIT, POLITIEKEURMERK en uiteraard de geldende NORMEN. Of het gaat om een 2 onder 1 kap -, een vrijstaande woning of een appartementencomplex. Wij zijn goed in het installeren, waarbij meedenken en overleggen met de eindgebruiker hoog in het vaandel staat.

Wij kunnen u op het gebied van schakelcomfort en/of domotica adviseren. U kunt een aantal mogelijkheden bekijken op de website van Busch-Jaeger

Partners

wij ondersteunen

Waar bent u naar op zoek?
Search
Sluit zoekvenster
Location
Taylor Groep Drs. F. Bijlweg 238, 1784 MC Den Helder