Waar bent u naar op zoek?
Search
Sluit zoekvenster
Location
Taylor Groep Drs. F. Bijlweg 238, 1784 MC Den Helder

Zonnepanelen

Stroom uit zonlicht is duurzaam

Zonnepanelen zetten zonlicht om in elektriciteit. Dat gebeurt door middel van fotovoltaïsche cellen, waarvan er een grote hoeveelheid in een paneel aanwezig zijn.
Meer informatie ›

Even bijtanken

Laadpunt voor uw elektrische auto

Rijd u een elektrische auto? Wij kunnen voor u het laadpunt verzorgen. Wij leveren de laadpalen, draagbare laadstations, laadkabels en aanverwante producten aan zowel particulieren als bedrijven.
Meer informatie ›

Ledverlichting

Bent u ook al over op LED?

Tegenwoordig zijn bijna alle lampen vervangbaar door LED lampen. De aanschaf van LED-lampen verdient u in de meeste gevallen binnen een jaar terug.
Meer informatie ›

Zonne-energie

U krijgt een advies op maat!

Zonnepanelen

Zonnepanelen zetten zonlicht om in elektriciteit. Dat gebeurt door middel van fotovoltaïsche cellen, waarvan er een grote hoeveelheid in een paneel aanwezig zijn. Zonnepanelen worden ook wel PV-panelen genoemd, afgeleid van het Engelse photo voltaic. Stroom uit zonlicht is duurzaam, omdat bij de productie van elektriciteit geen broeikasgassen en schadelijke stoffen vrijkomen.

Wie op de lange termijn voordelig uit wilt zijn, doet er verstandig aan zonne-energie te overwegen. De investering doe je eenmalig en de zon is gratis en blijft bestaan. De terugverdientijd van zonnepanelen is slechts 8 tot 12 jaar, terwijl de installatie dubbel zo lang (25 jaar) meegaat. Subsidieregelingen maken de investering extra aantrekkelijk. Een eventueel overschot aan opgewekte energie kan aan het energienet worden geleverd. De eigenaar van de installatie ontvangt daarvoor een vergoeding.

Hoewel het in Nederland lang niet altijd zonnig is, werken zonnepanelen hier prima. Wanneer het bewolkt is, is de opbrengst weliswaar wat lager, maar er wordt dan nog altijd elektriciteit opgewekt.

Wij hebben ruime ervaring in het selecteren en installeren van zonnepanelen t.b.v. allerlei type daken. Wij kunnen u van dienst zijn voor alle bijkomende uitdagingen, waaronder bouwvergunning, subsidieaanvraag etc. Laat eens vrijblijvend een interessante aanbieding op maat maken.

Ook te verkrijgen bij ons: HANTILE SOLAR ROOF TILES: THIN FILM POWER TO THE MAX

Zonnecollectoren

Een of meerdere zonnecollectoren op het dak vangen het zonlicht op en verwarmen een vloeistof. Deze vloeistof wordt rondgepomt door het systeem.

Door de warmtewisselaar wordt de warmte afgegeven aan het water in het buffervat. Het buffervat fungeert als een warmteopslag, de warmte kan op elk moment worden gebruikt.

Het verwarmde water gaat vanuit de buffervat altijd nog door de CV-ketel voor eventule naverwarming. Zo kan beschik je altijd en overal in huis van gratis warm water.

Het systeem is universeel toepasbaar en werkt met praktisch elke CV-ketel, heeft u geen CV-ketel in huis dan kan het systeem ook gecombineerd worden met een warmtepompsysteem.

Wie op de lange termijn voordelig uit wilt zijn, doet er verstandig aan zonne-energie te overwegen. De investering doe je eenmalig en de zon is gratis en blijft bestaan. Subsidieregelingen maken de investering extra aantrekkelijk.

Wij kunnen u van dienst zijn voor alle bijkomende uitdagingen, waaronder bouwvergunning, subsidieaanvraag etc. Laat eens vrijblijvend een interessante aanbieding op maat maken.

Locatiescan

Ledverlichting

Ledverlichting

Tegenwoordig zijn bijna alle lampen vervangbaar door LED lampen. De aanschaf van LED-lampen verdient u in de meeste gevallen binnen een jaar terug. Daarnaast staan LED-lichtbronnen bekend om hun duurzaamheid: een lange levensduur, laag energieverbruik en lage warmteontwikkeling.

In vergelijking tot halogeen- en gloeilampen gaan de lampen 50x langer mee en bespaart u tot wel 90% op uw energiekosten. LED-verlichting is erg robuust en verkrijgbaar in alle denkbare lichtkleuren: van (zeer) warm wit tot daglicht.

Zijn uw oude lampen aan vervanging toe of wilt u gemakkelijk geld besparen met LED-verlichting? Dan helpen wij u graag met de overstap op LED. Laat eens vrijblijvend een interessante aanbieding op maat maken.

Laadpalen

Laadpunt voor uw elektrische auto

Rijd u een elektrische auto? Wij kunnen voor u het laadpunt verzorgen. Wij leveren de laadpalen, draagbare laadstations, laadkabels en aanverwante producten aan zowel particulieren als bedrijven. Laat eens vrijblijvend een interessante aanbieding op maat maken.

Wij zijn o.a. dealer van EVBOX.

 

Warmtepanelen

Voordelen infrarood verwarming

Het verwarmen van het gehele luchtvolume tot de gewenste temperatuur is dankzij de aanzienlijke inbreng van de stralingstemperatuur niet nodig. Dat bespaart overduidelijk waardevolle energie. Vanwege de lagere luchttemperatuur ontstaan ook kleinere verschillen tussen binnen- en buitenluchttemperatuur, waardoor in gelijke mate de transmissieverliezen worden teruggebracht. Zo worden niet alleen de energie- en daarmee de exploitatiekosten aanzienlijk teruggebracht,

aar het verbetert ook de warmtebeleving bij de mensen aanzienlijk.

 

Stralingswarmte
Bij stralingsverwarming is er sprake van directe warmteoverdracht. De gevoelstemperatuur is dus hoger dan de temperatuur van de lucht. Voor eenzelfde behaaglijkheid kan de luchttemperatuur bij stralingsverwarming dus beduidend lager zijn dan bij convectieverwarming(4 tot 5 graden). Omdat zowel het transmissieverlies, evenals het ventilatieverlies van het gebouw door deze luchttemperatuur bepaald wordt, is het duidelijk dat stralingsverwarming zorgt voor een aanzienlijke energiebesparing.

 

Hierdoor kunnen complete installaties vaak in 2 a 3 jaar worden terugverdiend aan de hand van alleen de energiekosten.

Afhankelijk van het eerder aangelegd verwarmingssysteem en de eigenschappen van het gebouw kunnen energie en kosten besparingen oplopen 50% in het geval van een verwarmingssysteem renovatie.

Tevens worden er bij nieuwbouw ook aanzienlijke energiekostenbesparingen behaald.

 

IR panelen

Elektrische verwarmen d.m.v. Infrarood panelen, een aangename en efficiënte warmte oplossing in een legio van situaties.

Zo zijn infrarood panelen perfect in te zetten als:

Woningverwarming, Werkplekverwarming, Badkamerverwarming, Kantoren, Winkels, Dierenverblijven

Infrarood panelen onderscheiden zich in twee soorten, hoge temperatuur infrarood panelen en lage temperatuur infrarood panelen.

Beide infraroodpanelen zijn verkrijgbaar in diverse Wattage. De toepassing bepaald het te gebruiken paneel en te gebruiken Wattage.

Het is belangrijk om te weten dat infrarood panelen altijd een opwarmtijd nodig hebben alvorens de stralingswarmte voelbaar word.

Dit in tegenstelling tot halogeen stralers waarbij de warmte wel direct waarneembaar is. Laat eens vrijblijvend een interessante aanbieding op maat maken.

 

 

Partners

wij ondersteunen

Waar bent u naar op zoek?
Search
Sluit zoekvenster
Location
Taylor Groep Drs. F. Bijlweg 238, 1784 MC Den Helder